Η εταιρεία μας

Μάθετε για εμας

Η Whelve energy ιδρύθηκε το 2021 με σκοπο να αναπτύξει νέες τεχνολογίες που αφορούν στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη διαχείριση των υδάτινων πόρων στο νησί της Κρήτης. Εξειδικευόμαστε σε εγκαταστάσεις με Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και ειδικότερα σε εφαρμογές Γεωθερμίας.

Οι υπηρεσίες μας

Γεωθερμίας
Γεωτεχνικής έρευνας
Γεωθερμίας
Γεωτεχνικής έρευνας
Υδρογεωτρήσεων
Μεταλλετικής έρευνας
Υδρογεωτρήσεων
Μεταλλετικής έρευνας

Η εταιρίας μας διαθέτει πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό Αντλιών Θερμότητας Πηγής Εδάφους (IGSHPA) για την εγκατάσταση γεωθερμικών συστημάτων.

Η ιστορία μας

Ανδρέας Κουτελιδάκης

MSc Μηχανικός Ορυκτών πόρων Π.Κ.

Accredited Installer (IGSHPA)

Η ιδέα μας για την ίδρυση της εταιρείας προήλθε από τα φοιτητικά μας χρόνια στο Πολυτεχνείο Κρήτης, είχαμε πάθος ,όρεξη και αγάπη για το αντικείμενο το οποίο σπουδάζαμε. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα μας να γίνεται στόχος και οι βάσεις της εταιρίας να χτίζονται πάνω στις γνώσεις και την εξειδίκευση. Στη συνέχεια ολοκληρώσαμε μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες  βασίστηκαν πάνω στις υπηρεσίες που προφέρει σήμερα η εταιρία μας. Τέλος μετά και την απόκτηση της ανάλογης εμπειρίας στο πεδίο, ιδρύσαμε την  Whelve Energy με έδρα την Κρήτη.

Συνεργάτες

H Whelve energy συνεργάζεται με μία από τις κορυφαίες εταιρίες Γεωθερμικών συστημάτων στην Ελλάδα η οποία μετράει πάνω από 100 εφαρμογές συστημάτων και εμπειρία 20 ετών στο χώρο.

Νέα-Ανακοινώσεις

Μείνετε ενήμεροι!

Αν θέλετε να σας ενημερώνουμε για επιδοτούμενα προγράμματα και άλλα νέα σχετικά με τη γεωθερμία εγγραφείτε στο newsletter μας.